Default
Kerst

Nacho-pannetje

Nacho's uit de oven zijn een heerlijke snack en een echte favoriet voor bij de borrel. Maar wist je dat je nacho's ook heel goed in een gourmetpannetje kunt maken? Dit nacho-pannetje is glutenvrij en super om als bijgerecht te gebruiken.
  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 1 zak nacho chips
  • 125 grams kidneybonen uit blik
  • 140 grams aïs uit blik
  • 2 tomaten
  • 40 grams geraspte kaas
  • Snuf Cayennepeper
  • Snuf komijnpoeder
  • Peper
  • Zout

Bereiding

  • Laat de bonen en maïs goed uitleggen in een vergiet en doe dit samen in een schaaltje. Verwijder de zaadlijsten van de tomaat en snijd het vruchtvlees in stukjes. Voeg de tomaat toe aan het schaaltje. Breng dit op smaak met de cayennepeper, komijnpoeder en peper en zout naar smaak.

  • Doe wat nacho's in een gourmetpannetje en doe daar een lepel van het mengsel op. Bestrooi met de kaas en bak een paar minuten tot de kaas gesmolten is.