Lauwwarme spitskoolsalade
Groente

Lauwwarme spitskoolsalade

  • 18m

    Bereidingstijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 50 gram magere spekreepjes
  • 1 eetleepels azijn
  • 1 eetleepels olijfolie
  • 300 gram panklare spitskool
  • 1/2 theelepels Karwijzaad
  • zout
  • Witte Peper Gemalen

Bereiding

  • In wok of hapjespan de spekreepjes knapperig uitbakken.

  • Azijn en olie toevoegen en aan de kook brengen.

  • Kool erdoor scheppen en 2 minuten al omscheppend meewarmen tot de kool slinkt.

  • Karwijzaad erdoor roeren en nog een ½ minuut omscheppend verwarmen.

  • Met zout en peper op smaak afmaken.

  • Laten afkoelen tot lauwwarm.