Broodje met Korean BBQ Pulled Jackfruit en Aziatische koolsla
Groente

Broodje met Korean BBQ Pulled Jackfruit en Aziatische koolsla

Jackfruit of Nangka is een geweldig vegetarisch alternatief voor pulled beef! Dit broodje is op smaak gebracht met onze pittige Koreaanse BBQ Street Food mix.
  • 20m

    Bereidingstijd

  • 10m

    Kooktijd

  • 12

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

Bereiding

  • Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Meng in een kom de honing, sojasaus, mirin, bruine suiker en Korean Street Food mix, en bewaar 2 tl van de kruiden voor later gebruik. Bestrijk de jackfruit met het mengsel en bak onder de grill tot hij gekarameliseerd en zacht is, haal hem van de grill en trek de jackfruit met twee vorken of een mixer uit elkaar.

  • Meng ondertussen voor de Aziatische koolsla de rode kool, little gem, wortel, limoen en de helft van de overgebleven Koreaanse Street Food mix.

  • Meng de overgebleven Koreaanse Street Food mix met de mayonaise.

  • Serveer de jackfruit samen met de gekruide mayonaise en Aziatische koolsla op de brioche broodjes.