Default
Pasen

5x lekkere kruidenmengsels bij eieren

Of je ze nu beschilderd, beplakt of ze gewoon naturel laat: een ei hoort bij de paasbrunch. Met deze vijf kruidenmengsels maak jij jouw gekookte eitje net iets specialer. 
  • 10m

    Bereidingstijd

Ingrediënten

Bereiding

  • Everything you need-mix 3 eetlepels grof zeezout of 2,5 eetlepels fijn keukenzout 3 eetlepels gedroogde bieslook 3 eetlepels gedroogde peterselie 1 eetlepel gedroogde rozemarijn 1,5 eetlepel uienpoeder 1 eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel paprikapoeder 0,5 theelepel chilipeper of zwarte peper

  • Spice it up 1 eetlepel zout 1 tl zwarte peper 1 tl chilivlokken 1 tl gerookt paprikapoeder 1 tl mild paprikapoeder

  • Italian eggs 1 eetlepel basilicum 1 theelepel tijm 1 theelepel peterselie 1 theelepel knoflookpoeder snufje zout snufje peper

  • Go oregano 1 eetlepel oregano 1 tl zout 1 tl peper 1 tl uienpoeder

  • Silvo Eikruiden