Varkenshaasje met groene pepersaus
Bijgerechten Sauzen

Wildmarinade

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1 1/2 eetleepels Mosterdzaad
  • 2 eetleepels Honing
  • 3 eetleepels Zachte mosterd
  • 1 1/2 eetleepels (Wijn)azijn
  • Rasp van 1 sinaasappel
  • 1/2 eetleepels Tijm

Bereiding

  • Kneus 1½ eetlepel Silvo Mosterdzaad en roer dit met 2 eetlepels honing, 3 eetlepels zachte mosterd, 1½ eetlepel (wijn)azijn, rasp van 1 sinaasappel en ½ eetlepel tijm tot een dikke marinade.

  • Wrijf bijvoorbeeld konijnenbout, duivenborst of wildfilet in met de marinade en laat het vlees voor de verdere bereiding minimaal ½ uur marineren.

  • Lekker met spruitjesstamppot en stoofpeertjes.