Inkoopbeleid

Inkoopbeleid

Inkoopbeleid

Wat Silvo zo bijzonder maakt is dat je de hoogste kwaliteit kruiden en specerijen zo in de supermarkt kunt kopen en enkele uren laten kunt serveren bij het diner. Om deze kruiden en specerijen in de supermarkt te krijgen is een lange weg vooraf gegaan met onderweg verschillende kwaliteitscontroles. Wij zullen u iets meer informatie geven over de route die wordt afgelegd voordat de kruiden en specerijen uw bord bereiken.

 

Eind 1800 is McCormick al begonnen met het inkopen en verkopen van kruiden en specerijen over de hele wereld. Tropische, subtropische maar ook ontwikkelingsgebieden je kunt wel stellen dat wij ondertussen een expert zijn in het zoeken naar de beste producten. Kwaliteit zit bij ons erg diep verankerd. Dit begint al bij de boeren, deze bieden wij het juiste onderwijs om op een duurzame manier te verbouwen en zo de kruiden en specerijen langer houdbaar te maken.

Gedurende al die jaren hebben we sterke relaties opgebouwd met enkele van de beste leveranciers ter wereld. Dit geeft ons de kans om steeds dichter bij de bron en de boeren te komen en geeft ons belangrijke informatie om het kwaliteitsproces te blijven innoveren. Van boerderij tot in de pan.

Ben je nieuwsgierig geworden en meer weten over onze kwaliteit en de waarborging hiervan. Kijk dan op de pagina Kwaliteit