Cookies helpen ons bij het leveren van onze services en het verbeteren van deze website door aan te geven hoe u deze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze services of deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie.

[Skip to main content]

Utensils

Tips

Bewaartip

Bewaartip

Bewaar kruiden en specerijen koel en buiten direct zonlicht
om ze goed te houden en houd ze uit de buurt van de stoom van je pannen als je aan het koken bent.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Bewaartip

Bewaartip

Bewaar kruiden en specerijen koel en buiten direct zonlicht
om ze goed te houden en houd ze uit de buurt van de stoom van je pannen als je aan het koken bent.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Bruschetta met basilicum

Bruschetta met basilicum

Voor een heerlijke bruschetta topping voeg je wat Silvo Basilicum en een scheutje olijfolie toe aan fijngesneden tomaat.
 

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Gebakken fruit met een kick

Strooi wat Silvo Zwarte Peper over gebakken fruit om het een warme smaak te geven!

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Gebakken fruit met een kick

Strooi wat Silvo Zwarte Peper over gebakken fruit om het een warme smaak te geven!

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Groenten

Rasp Silvo Nootmuskaat over spinazie, champignons of zoete aardappel om je groenten net iets extra's te geven.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Kaasfondue met Tijm

Voor een simpele, zachte kaasfondue snij je eerst voorzichtig de bovenste laag van een hele Camembert. Strooi er dan wat Silvo Tijm over en bak de camembert in een middelmatig hete oven gedurende 10-15 minuten, totdat de kaas gesmolten is. Serveer met geroosterde pittabroodjes om te dippen.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Kip Paprika

Kip Paprika

Voor een heerlijke Kip Paprika vermeng je Silvo Paprikapoeder met een klein beetje citroensap en olijfolie en wrijf je hiermee de kipdelen in voor het grillen.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Kruidige béchamelsaus

Voor een extra smaakvolle béchamelsaus of andere saus op melkbasis schil je een kleine ui en steek je er Silvo Hele Kruidnagelen in. Maak dan een sneetje in de zijkant en steek er een Silvo Laurierblad in. Voeg de ui toe aan de melk terwijl je deze verwarmt en verwijder hem weer voordat je de melk voor de saus gaat gebruiken.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Linzen

Gebruik Silvo Knoflookvlokken, Gemalen Komijn en een snufje Cayennepeper om extra smaak te geven aan je linzengerecht.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Ontbijt

Voor een zoet en kruidig ontbijt verwarm je op laag vuur een beetje honing. Voeg een snufje Silvo Gemalen Gemberwortel toe en sprenkel de honing over warme toast.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

Ontbijt

Voor een zoet en kruidig ontbijt verwarm je op laag vuur een beetje honing. Voeg een snufje Silvo Gemalen Gemberwortel toe en sprenkel de honing over warme toast.

Tip ingestuurd door

Silvo

Plaats: Papendrecht

Bekijk alle Tips by Silvo

[Go back to the top of the page]