Cookies helpen ons bij het leveren van onze services en het verbeteren van deze website door aan te geven hoe u deze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze services of deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie.

[Skip to main content]

Duurzaamheid

Partnerships gericht op eerlijke en duurzame productie

Bescherming van onze natuurlijke rijkdommen staat voorop in alles wat we doen. Wij werken direct samen met vele kleinere boeren in verschillende landen. Daarom gaan wij partnerships met ze aan waarin veel aandacht wordt besteed aan de noodzaak van eerlijke en hoogwaardige productie.

In belangrijke specerijlanden als India en Indonesië heeft McCormick een aantal strategische allianties en een netwerk van meer dan 150 leveranciers. In Indonesië hebben we een joint venture. De duurzame voordelen zijn enorm:

> Direct contact met lokale boeren
> Verbeteringen in het oogsten, drogen en opslaan van de allerbeste kruiden en specerijen (bescherming van natuur en milieu)
> Stevige positieve impact op de lokale economie

Samen de wereld een beetje beter maken

McCormick ondersteunt verschillende programma’s en initiatieven gericht op een duurzame en eerlijke wereld. Zo werken al onze medewerkers elk jaar een dag extra. Het programma is opgezet in 1941 en heet Charity Day. Deze bijzondere en inspirerende dag heeft inmiddels miljoenen dollars opgeleverd voor vele charitatieve instellingen en initiatieven: van het opzetten van medische kampementen in India tot en met het doneren van extra geld voor de slachtoffers van de tsunami.

Sinds 2004 heeft McCormick de McCormick Community Service Award. De medewerker die het meest gepassioneerd tijd en energie steekt in een project dat de wereld een beetje beter maakt, wint een bedrag van $ 25.000 voor zijn of haar favoriete liefdadigheidsorganisatie.

Voor meer informatie, zie:
McCormick Sustainability
McCormick Community Involvement

[Go back to the top of the page]